Fodbold nyheder

Pione Sisto:
Undskyld

Af Torsten Brix

Den danske landsholdspiller beklager, at han forlod Celta…

Article image
Ritzau-Scanpix

– Det var ikke blæst op, men i Spanien undres man over, at han ikke har spurgt om lov. Det er et moralsk spørgsmål. Han kan forvente en stor bøde. Klubben har sagt, at det er et internt anliggende. Det er ikke så meget, at han gerne vil hjem. Der er rigtig mange, der ikke kan se deres familie lige i øjeblikket.

Sådan har man tidligere kunnet læse – på Indkast.dk – at Luna Christofi skulle have sagt efter Pione Sisto valgte at køre til Danmark imens Spanien var lukket ned, og spillerne i Celta var blevet bedt om at blive i Spanien. Nu kommer den danske landsholdsspiller med en klar undskyldning for hændelse og han siger ifølge Ekstra Bladet på sin Instagram-profil:

– Jeg er nødt til at tage ansvar for de handler, jeg har lavet. Ja, jeg tog til Danmark i min bil. Der er ingen undskyldninger. Celta vidste det ikke. Jeg var i Spanien, men min intuition sagde til mig, at jeg var nødt til at tage hjem til Danmark og være sammen med min familie. Det er indlysende, at jeg må betale for det nu. Jeg er nødt til at betale for, hvad jeg lavede, og det har jeg gjort. Jeg havde en god dialog med Celta, og jeg har betalt for det. Jeg er nødt til at tage ansvar for det, og jeg vil gerne undskylde.

Mere om Pione Sisto

Mere om Vigo

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik