Fodbold nyheder

Sevilla benægter:
Vi forhandler ikke med Barcelona

Af Thomas Ræbild Poulsen

Ian Rakitic drømmer om en retur til Sevilla, men det bliver ikke lige nu.

Article image
Ritzau-Scanpix

I øjeblikket er der tvivl om Ian Rakitics fremtid på den spanske østkyst. Kroaten har flere gange været rygtet væk fra Barcelona, og i sidste kunne Indkast.dk også fortælle, at klubben er ivrige efter at sælge midtbanedynamoen.

Den 32-årige Barcelona-spiller har tidligere tørnet ud for Sevilla med stor succes, og han har også tidligere udtalt, at han gerne vil tilbage til klubben en dag, men det bliver ikke lige nu. Det afviser Sevillas sportschef, Monchi.

- Der er ingen forhandlinger med Barcelona om Rakitic. Jeg har læst Ians ønske om at vende tilbage til Sevilla en dag, og jeg takker ham for hans ord og hans interesse for at vende tilbage, men lige nu er det usikkert at tale om transfermarkedet. I kan ikke sige, vi er interesseret i nogen, fordi det er urealistisk, fortæller Monchi til ElDesmarque og fortsætter:

- Sevilla arbejder ikke på at hente nogen. Vi har ikke gjort noget, fordi vi ikke ved, hvordan pandemien vil ende, lyder det fra Monchi.

Ian Rakitic kom til Barcelona fra Sevilla i 2014. I denne sæson har han spillet 31 kampe med fire oplæg til følge. Hans kontrakt med den spanske storklub udløber om lidt over et år.

Mere om Ivan Rakitić

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik