Fodbold nyheder

- Mange flere spørgsmål, end vi kan få svar lige nu

Af Torsten Brix

Jess Thorup med masser af spørgsmål – om Corona.

Article image
Ritzau-Scanpix

- Hvordan kan der blive spillet europæiske kampe senere i foråret, når holdene skal krydse landegrænserne? Må man det. Og hvis én spiller på et hold midt i det hele bliver testet covid-19-smittet, skal holdkammeraterne så i karantæne i flere uger?

Sådan spørger Genk-træneren Jess Thorup. Den belgiske forbund har meldt ud, at turneringen – Jupiler League – skal spilles færdig, men den beslutning er UEFA ikke enige i, men alt er kaos og Thorup siger til Politiken:

- Der er mange flere spørgsmål, end vi kan få svar lige nu. Men det er jo også en helt speciel situation, som skal løses med specielle regler. Vi er en del af underholdningsbranchen. Fodbolden lever af den stemning og atmosfære, der skabes på stadion med mange folk på tribunerne. Det giver et kick til os alle, det løfter niveauet. Og derfor håber og ønsker jeg ikke, at det bliver gennemtrumfet, at vi skal spille 11 betydningsfulde kampe uden tilskuere.

- Spillerne er tæt på hinanden hele tiden, de sveder og spytter. Er det virkelig fornuftigt at spille videre i denne sæson?

Mere om Genk

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik