Fodbold nyheder

Dolberg åbner op om Ajax-farvel:
Langt fra tanke til handling

Af Thomas Ræbild Poulsen

Selvom Kasper Dolberg var gledet ud af startopstillingen i sin sidste tid i Ajax, var det svært at skifte væk fra den hollandske klub

Article image
Ritzau-Scanpix

Efter fire år i Ajax forlod Kasper Dolberg i sommer den hollandske klub i en alder af 21 år. Angriberen var efterhånden gledet ud af startopstillingen, og derfor søgte han andre græsgange, men det var svært at erkende, da han stadigvæk var glad for Ajax.

- Selvfølgelig havde jeg leget med tanken (om et skifte, red.). Men der var langt fra at tænke, at jeg gerne ville prøve noget nyt, til rent faktisk at gøre noget ved det. Jeg tror også, at jeg var lidt bange for at sige det højt, fortæller Dolberg til Midtjyllands Avis.

Selvom det var vemodigt for danskeren at skifte væk fra Ajax til Nice, så er han nu glad for et skifte det sydøstlige Frankrig. I den franske klub er Dolberg førstevalg i angrebet, hvor han har nettet 12 gange i 29 kampe for klubben.

22-årige Dolberg nåede lige præcis ud af Frankrig inden, at landet lukkede ned, og nu tilbringer han tiden hjemme hos han forældre i Midtjylland.

Mere om Kasper Dolberg

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik