Fodbold nyheder

Sturridge forklarer historien bag ikonisk jubelscene

Af Troels Drasbech

Den ikoniske dans fik sin debut i en Carling Cup-kamp mod Manchester United.

Article image
Ritzau-Scanpix

De fleste fodboldfanatikere kender den. Jubelscenen hvor Daniel Sturridge stopper op, og påbegynder en særdeles karakteristisk dans med armene, der asymmetrisk bølger op og ned. En dans som Daniel Sturridge nu endelig har forklaret, hvordan blev til, hvilket er sket på den 30-årige angribers Youtube-kanal. Det skriver Liverpool Echo.

- Jeg hang ud med mine fætre og nogle venner i min daværende lejlighed. Der var noget musik kørende, vi fik et par drinks og så begyndte jeg bogstavelig talt bare at lave bevægelsen, starter Sturridge sin forklaring.

- Den var ikke lige så veludført (som den er nu, red.), men jeg var som sagt lidt fuld og bevægelsen kom bare til mig. Vi synes alle, det var utrolig morsomt, og så besluttede jeg mig for at gøre det til en jubelscene, næste gang jeg fik muligheden for at fejre en scoring.

- Jeg tror første gang, at jeg lavede dansen, var mod Manchester United i en Carling Cup-kamp på Stamford Bridge, dengang jeg spillede for Chelsea. Den har udviklet sig meget siden da, afsluttede Sturridge.

Lige nu er fodboldkarrieren dog ingen dans på roser for den 30-årige angriber, der lige nu er uden kontrakt, da Trabzonspor ophævede med den tidligere Liverpool-stjerne grundet regelbrud med gambling. Han er først tilladt tilbage til fodboldens verden den 17. juni.

Mere om Daniel Sturridge

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik