Fodbold nyheder

Medie:
Ny Newcastle-ejer kan resultere i vild dobbeltsigning

Af Troels Drasbech

Newcastle er tæt på at få saudiarabiske ejere, og det vil give klubben et massivt rådebeløb til næste transfervindue.

Article image
Ritzau-Scanpix

En af de store nyheder i Premier League, som ikke omhandler Covid-19, er det forventelige ejerskifte i den traditionsrige klub Newcastle. "The Magpies" står til at få en af de rigeste investeringsfonde i verden, Public Investment Fund of Saudi Arabia, som den nye ejer til hele 80% af klubben.

Dette skifte vil give Newcastles økonomi et massivt boost, og ifølge Daily Star skal klubben spendere pengene på bedre spillere samt en ny træner.

Daily Star beretter om en interesse for, at stjerneangriberen Mauro Icardi og den anderkendte træner Massimiliano Allegri skal være klubbens første signings efter ejerskiftet.

Historien har den engelske avis fået fra Area Napoli-journalisten Fabio Santini, som fortæller, at Mauro Icardi skulle være Allegris førsteprioritet, hvis en mulig ansættelse kommer på tale.

Icardi har selv gjort det klart, at han foretrækker et skifte til en italiensk klub, når angriberens lejeaftale med PSG udløber til sommer, hvilket gør den mulige dobbeltsigning kompliceret.

Mere om Mauro Icardi

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Başakşehir - Paris SGChampions League - Dortmund - ZenitChampions League - Juventus - BarcelonaChampions League - Manchester U - RB Leipzig