Fodbold nyheder

Cahill om Chelsea-exit:
Det er svært at have respekt for Sarri

Af Thomas Ræbild Poulsen

Londonklubbens tidligere forsvarsklippe åbner op om sit Chelsea-exit og fortæller om sit dårlige forhold til Maurizio Sarri.

Article image
Ritzau-Scanpix

Gary Cahill tilbragte næsten otte år i Chelsea og var med til at vinde tre europæiske trofæer og to Premier League-mesterskaber, mens han blev udnævnt som anfører i 2017. I 2018 meldte Maurizio Sarri sin ankomst i London, og med italieneren i managersædet gik det galt for den engelske forsvarsklippe.

Den forhenværende Chelsea-manager så slet ikke Gary Cahills vej og blev frosset ud af klubben med kun to Premier League-optrædener i hele sæsonen. Den 34-årige englænder missede opstarten med Sarri grundet VM, og det førte til et dårligt forhold med ham.

- Vi tog til VM i 2018 og kom til semifinalerne, så jeg missede opstarten, og det tror jeg var problem, hvis jeg kigger tilbage nu, fortæller Cahill til Daily Mail og fortsætter

- Jeg var på hælene. Hvis jeg skal være helt ærlig, så var forholdet væk efter den første halvdel af sæsonen. Jeg troede aldrig tingene ville hele sig.

- Det er svært at have respekt for nogle af de ting, han gjorde, men jeg har en masse respekt for klubben og for spillerne.

Gary Cahill har siden sit skifte til Crystal Palace spillet 22 kampe for klubben.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik