Fodbold nyheder

Manchester United lurer på Matthijs de Ligt

Af Annemette Svane

Manchester United holder et skarpt øje med Matthijs de Ligts situation i Juventus i øjeblikket.

Article image
Ritzau-Scanpix

Matthijs de Ligt har haft det svært i Juventus siden sit skifte fra Ajax sidste sommer. Ifølge det engelske medie EveningStandard har dette har fået Ole Gunnar Solskjaer til at holde et ekstra godt øje med den 20-årige forsvarspiller. Det er ikke nogen hemmelig, at Solskjaer er på udkig efter en ny partner til Harry Maguire i midterforsvaret, og i den forbindelse kunne De Ligt være et godt bud.

Det er ikke første gang, at Manchester United viser interesse for den unge hollænder. Før De Light skiftede til Juventus, var den engelske storklub også ude efter hans underskrift. Manchester Uniteds løbende interesse for De Ligt har åbnet muligheden for, at der kan laves en delvis byttehandel med Paul Pogba. Juventus er nemlig blandt de klubber, som håber, at lokke den franske midtbanespiller væk fra Manchester United til sommer.

Manchester United kræver omkring 1,2 milliarder kroner for Paul Pogba, og indtil videre har Manchester United ikke meldt ud, at der har været nogle officelle bud, og derved vil en byttehandle med Juventus nedsætte Pogbas transferpris.

Mere om Matthijs de Ligt

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik