Fodbold nyheder

Avis:
Fire-fem spillere på vippen i Real Madrid

Af Daniel Fisker

Den spanske avis AS rapporterer i dag, at fire-fem spillere fra Real Madrids førsteholdstrup er på vippen til at skulle sælges.

Article image
Ritzau-Scanpix

Før der kan købes, skal der sælges. Det er ifølge den spanske avis AS holdningen i Real Madrid forud for det kommende transfervindue, som i øjeblikket er omgærdet af mystik. Zinedine Zidane har i øjeblikket 25 spillere i sin førsteholdstrup – inklusive Rodrygo. Dertil må Reinier, der i øjeblikket spiller på klubbens andethold, også medregnes.

Derudover er hele 11 spillere i øjeblikket udlejet fra Real Madrid. Det er dog ikke de udlejede spillere, der bekymrer ledelsen i Real Madrid, men derimod den store førsteholdstrup. AS rapporterer, at mindst fire eller fem førsteholdsspillere skal sælges, før der kan købes nye spillere. Derudover vender lejesvendene Achraf Hakimi og Martin Ødegaard sandsynligvis tilbage for at blive.

Fire spillere skiller sig ifølge AS ud i forhold til måske at skulle sælges. Den spanske avis mener at vise, at James Rodriguez, Gareth Bale, Lucas Vázquez og Mariano Diaz allerede befinder sig på affyringsrampen.

Derudover befinder Real Madrid sig efter sigende i et dilemma angående Nacho Fernández, Marcelo, Luka Modric og Brahim Díaz. De tre førstnævnte har bidraget med meget i Real Madrid, mens man håber på at kunne overtale Brahim Díaz til et lejeophold.

Real Madrids planer, hvad angår spillerkøb, er først og fremmest en midtbanespiller. Fabián Ruiz fra Napoli er bestyrelsens favorit, mens Paul Pogba er Zidanes favorit. Derudover vil ”Los Blancos” også kigge på en ny 9’er – såsom Erling Braut Haaland – hvis Luka Jovic ikke snart lever op til forventningerne. Der skal ikke desto mindre sælges, før der kan købes.

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik