Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Chelsea er interesserede i Manuel Neuer, Tottenham er interesserede i en erfaren forsvarsgeneral, mens Mesut Özil insisterer på, at han er glad og tilfreds i Arsenal.

Article image
Ritzau-Scanpix

Chelsea er interesserede i den 34-årige målmand Manuel Neuer, som har været i Bayern München siden 2011. (Bild)

Borussia Dortmund-profilen Jadon Sancho bør gribe chancen for at skifte til Manchester Untied, hvis man skal tro den tidligere Manchester United-angriber Dimitar Berbatov. (Sun)

Tottenham er interesserede i Inters 34-årige forsvarsspiller Diego Godin, der har en fortid som forsvarsgeneral i Atlético Madrid. Jose Mourinho er interesseret i at forbedre sit forsvar. (Mirror)

Arsenal er interesserede i Valencias spanske midtbanespiller Carlos Soler, som for nylig underskrev en ny kontrakt med klubben, som gælder frem til 2023. (Sun)

Coronavirussen har påvirket Ruben Loftus-Cheeks tilbagevenden fra sin langvarige skadespause. Chelseas 24-årige midtbanespiller har således ikke mulighed for at genvinde sin kampform. Loftus-Cheek har ikke spillet en kamp siden maj 2019. (Evening Standard)

Arsenals tyske forsvarsspiller Shkodran Mustafi har indrømmet, at hans fremtid i Arsenal er usikker. Den 27-årige tysker har kontraktudløb i sommeren 2021. Han siger selv, at der er mange spørgsmålstegn forbundet med, om han bliver hos ”The Gunners” eller ej. (Sky Sports)

Premier League og EFL-klubberne undersøger i øjeblikket mulighederne for at give samtlige spillere i trupperne orlov, mens coronavirussen har suspenderet samtlige af disse turneringer. (Evening Standard)

Den tidligere Newcastle og Aston Villa-midtbanespiller Nolberto Solano, der er blevet 45 år gammel, har givet en offentlig undskyldning, efter han blev tilbageholdt af politiet i Peru, fordi han ikke overholdt det udgangsforbud, som i øjeblikket gør sig gældende i det sydamerikanske land. (Guardian)

John Stones fremtid i Manchester City er tvivlsom, fordi Pep Guardiola øjner en mulighed for at hente Leonardo Bonucci i Juventus. (Star)

Mesut Özil har insisteret på, at han er glad og tilfreds i Arsenal, hvorfor han ikke har planer om at forlade ”The Gunners” til sommer. (Sun)

Raul Jimenez har insisteret på, at han er faldet til hos Wolverhampton. Det kommer således ikke an på Champions League-kvalifikation, om han skifter klub til sommer, hvor han blandt andet er rygtet til Manchester United og Arsenal. (Manchester Evening News)

Philippe Coutinho var rasende, da Tottenham-direktøren Daniel Levy sidste sommer trak sig fra en aftale om at hente brasilianeren til Premier League-klubben. (Sport)

West Ham, Sporting Lissabon og Anderlecht er interesserede i Liverpool-målmanden Loris Karius, som i øjeblikket er udlejet til Besiktas. Den 26-årige tysker kan købes for 38 millioner kroner, når sæsonen er slut. (Sky Sports)

Der venter Premier League-stjernerne en mulig lønnedgang på 835 millioner kroner, hvilket har til formål at holde liv i de mindre klubber. (Sun)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik