Fodbold nyheder

Premier League-kampe hver dag i en måned?

Af Malthe Noes

De resterende Premier League-opgør skal afvikles, men hvordan?

Article image

Engelsk fodbold er indtil videre suspenderet frem til 30. april, men det er stadig uvist, om klubberne kan komme i gang derefter. Det engelske fodboldforbund, FA, har imidlertid slået fast, at det klare mål er at afslutte sæsonen og afvikle turneringens resterende opgør.

Som tiden går med corona-virussen i omløb og fodboldens opstart trækker ud, kommer der jævnligt nye bud på en eventuel afvikling af Premier League. Denne gang er det Newcastle-manageren Steve Bruce, som mener, at kampe hver dag i en måned er en løsning.

- Vi vil forsøge at få sæsonen afsluttet, uanset hvad det kræver. Det ønsker alle. Vi kan have en 'fodboldfestival'-måned med kampe hver dag, hvor holdene spiller to-tre gange om ugen, fortæller Steve Bruce til Daily Telegraph.

- Det er ikke ideelt, men hvis vi kan spille 10 til 15 kampe i december og i starten af januar, kan vi også gøre det for at færdiggøre sæsonen.

- Det betyder nok, at starten af næste sæson bliver forsinket, og vi vil nok skulle sløjfe én af cup-turneringerne og leve uden en vinterpause, men det er muligt. Vi finder en vej, mener 59-årige Bruce.

Relaterede artikler

Optakt

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik