Fodbold nyheder

Hazard:
Jeg vil blive dømt på min anden sæson

Af Troels Drasbech

Den 29-årige kantspiller er i skrivende stund ved at komme sig oven på en ankelskade.

Article image

Eden Hazard har ikke fået den optimale start for Real Madrid, som mange havde forventet, da kæmpe-transferen blev en realitet. Den belgiske kantspiller har spillet 15 kampe for de spanske giganter i 2019/20-sæsonen med kun et enkelt mål til følge.

Hele tre forskellige skader har præget Eden Hazard siden sommerens skifte, hvilket i den grad er medvirkende til den skuffende start. I skrivende stund restituerer den belgiske stjerne efter en slem ankelskade, og i forlængelse af dette har Hazard givet et interview til den belgiske avis Radio Télévision Belge de la Communauté française, RTBF, hvor han har sat nogle ord på sin start i Madrid. Det skriver den spanske avis AS, der følger den spanske LaLiga på yderst nært hold.

- Min første sæson i Madrid har været dårlig, men det er ikke helt skidt, da denne sæson har handlet om tilvænning. Jeg vil blive dømt på min anden sæson for klubben.

- Jeg har stadig fire år tilbage af min kontrakt, og jeg håber på at komme i fantastisk form, kommenterede Hazard omkring sin start i Real Madrid.

Hazard er lige som resten af Madrid-truppen i isolation, efter han kom hjem fra ankel-operationen, der fandt sted i USA.

Mere om Eden Hazard

Mere om Real Madrid

Optakt

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik