Fodbold nyheder

Efter DEN aften på Anfield - Matip sad sammen med Messi

Af Troels Drasbech

Hændelsen foregik efter Barcelonas sensationelle CL-exit til Liverpool.

Article image
Ritzau-Scanpix

Mange fodboldfans vil formentlig aldrig glemme Liverpools utrolige comeback på Anfield mod Barcelona i sidste års Champions League-semifinale. Nede med 0-3 fra første opgør på Camp Nou endte Merseyside-klubben alligevel med at avancere til finalen ved at vinde hele 4-0 på hjemmebane.

Med fuld spilletid i kampen og vilde scener efter slutfløjtet er det noget, som Joel Matip aldrig vil glemme. Dette beskriver han i et interview med det tyske sportsmagasin 11 Freunde, hvor han yderligere bidrager med en lille historie omhandlende en dopingprøve og Lionel Messi:

- Da vi sang med fansene efter kampen, følte jeg, at jeg kunne svæve. Alt andet var ligegyldigt i det moment. Da jeg efterfølgende kom ind i det lille rum for at tage dopingprøven, sad der en meget nedtrykt person: Lionel Messi.

- Man kender hinanden fra fodboldbanen, men man sidder ikke sammen med ham hver dag på et mindre sted ligesom på en kaffebar. Alle andre fejrede sejren - imens sad jeg med Messi i et lille rum, afsluttede Matip sin forholdsvis bizarre historie.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik