Fodbold nyheder

Syv stjerner der kan slutte karrieren uden en ligatitel

Af Troels Drasbech

Steven Gerrard endte uden sin Premier League-titel, og disse spillere kan ende med at gøre Gerrard "kunsten" efter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Flere stjerner mangler et mesterskab på deres CV. Det kan skyldes manglende kvalitet på holdet, loyalitet overfor en bestemt klub eller blot ren og skær uheld.


Squawka, der er en analyse- og statistikside, har i hvert fald fundet ni stjerner, som stadig mangler et mesterskab i deres karriere:


Marek Hamsik

Den slovenske midtbanespiller har efter 501 ligakampe stadig intet mesterskab. Han spillede hele 12 sæsoner for Napoli uden held, og skiftede i 2019 til kinesiske Dalian Pro.


Antoine Griezmann

Den franske angriber har spillet 339 LaLiga-kampe for Real Sociedad, Atletico Madrid og Barcelona. Han ankom til Atletico sæsonen efter deres mesterskab, og prøver nu lykken sammen med Messi hos Barcelona, hvor udsigterne er forholdsvis gode.


Marco Reus

Med 259 kampe for Mönchengladbach og Dortmund har Reus haft hele 10 sæsoner i Bundesligaen. Ligesom Griezmann skiftede Reus også til mestrene fra sæsonen forinden, i dette tilfælde Dortmund, og Reus spiller stadig hos "Der BVB".


Pierre-Emerick Aubameyang

Den yderst farlige angriber har spillet 316 ligakampe for Lille, St. Etienne, Dortmund og Arsenal. Det har aldrig været rigtig tæt på for den 30-årige angriber, som nu også rygtes væk fra Arsenal. Det kunne blive startskuddet mod titeldrømmen for den gabonesiske angriber.


Laurent Koscielny

Den bundrutinerede forsvarsspiller har efter 304 ligakampe for Lorient, Arsenal og Bordeaux stadig ikke vundet mesterskabet. Et mesterskab man må regne med skulle være kommet i Arsenal-tiden, hvor han tilbragte hele ni sæsoner.


Hugo Lloris

Den franske målmandsstjerne har spillet 408 kampe for Nice, Lyon og Tottenham. Med PSG som det altdominerende hold i Ligue 1 fik han aldrig et mesterskab for Lyon, og udsigterne i Tottenham er ikke just gode for tiden. Dog kan han trøste sig selv med VM-titlen, hvilket må være en ret god trøst.


Juan Mata

Med 347 ligakampe for Valencia, Chelsea og Manchester United har Mata haft gode muligheder. Man skulle tro, at der kunne blive et mesterskab efter ni sæsoner hos to kæmpeklubber i England, men det har på sin vis glippet for den spanske tekniker, der fuldender denne liste.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik