Fodbold nyheder

Liverpool-bøddel afviste Barcelona

Af Frederik T. Sørensen

Watfords senegalesiske supertalent kunne allerede nu have spillet i en storklub.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det kom bag på mange, da Watford slog titelaspiranterne Liverpool med hele 3-0 på eget græs i sidste weekend. En af hovedårsagerne bag resultatet var en storspillende Ismaïla Sarr, der med to mål på seks minutter og en assist til Troy Deeney var med til at spolere ”The Reds” håb om at gå igennem sæsonen som ubesejrede i ligaen.

Den 22-årige senegaleser kom til Watford i sommer fra franske Rennes, men ifølge ham kunne han have spillet på en større adresse allerede nu. I et interview på Watfords officielle hjemmeside beretter unge Sarr, at han i 2017 afslog et skifte til selveste FC Barcelona.

- Da jeg skiftede til Rennes i 2017, var det en transfer i 11. time. Det er sandt, at jeg valgte Rennes over Barcelona og tog den beslutning, fordi jeg ikke ville tage til Barcelona for bare at sidde på bænken eller spille på B-holdet, udtalte Sarr i interviewet.

- Jeg ville spille – simpelthen – og derfor valgte jeg at tage til Rennes. Jeg havde hørt mange gode ting om stedet. Jeg kendte dog ikke nogle derfra, inden jeg sluttede mig til, udtalte han videre.

- Det betød ikke noget, at det var en fransk klub, alt jeg ville var at spille. Jeg følte ikke noget pres i forhold til den store overgangssum, jeg føler aldrig den slags pres over summer. Vi havde en god sæson, og så tog jeg til Rennes.

Da Sarr blev solgt fra Metz til Rennes i 2017 kostede han sidstnævnte 127 millioner kroner. Watford hentede ham som nævnt i sommer, hvor de måtte slippe 224 millioner kroner for senegaleseren.

Mere om Ismaïla Sarr

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik