Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
0 - 3
(0 - 0)
Chelsea
Bayern München
S. Gnabry (51), S. Gnabry (54), R. Lewandowski (76)
Obaida El-Itr

Optakt: Chelsea - Bayern Munchen

Chelsea har aldrig tabt mod et tysk hold på Stamford Bridge. Bliver de tyske mestre den første klub til at tage tre point med hjem?
Kommentar:

I morgen, tirsdag, forkæler Champions League os endnu engang med et brag af en kamp. Chelsea mod Bayern Munchen. De fleste Chelsea-fans glemmer nok aldrig det sidste møde mellem de to storklubber, og omvendt gør Bayern-tilhængerne alt for ikke at huskes tilbage til det sidste slag mellem de to i 2012, hvor London-klubben efter straffesparkskonkurrence kunne kalde sige Champions League-mestre. Og man smider endnu mere salt i såret hos Bayern-fansne, når man husker dem på, at det hele foregik på Alianz Arena.

Efter en sløj start på sæsonen er Bayern tilbage i toppen af tabellen tæt efterfulgt af blandt andre Dortmund og RB Leipzig. Lewandowski og co. har vundet seks af deres seneste syv kampe og de tyske mestre har set skræmmende ud i Champions Leagues grupperunde. Seks ud af seks sejre og 24 mål scoret. Det er imponerende. Når Bayern Munchen møder London-klubberne, er der historisk set garanti for en masse mål. Tottenham blev i gruppespillet slagtet med 7-2 af de de tyske giganter, og i 2017 blev Arsenal slået ud af ottendedelsfinalerne med samlet (10-2). Chelsea har aldrig tabt til en tysk modstander i London, så der er lagt i ovnen til et spændende opgør.

Det ser anderledes ud for Chelsea, som ikke nyder samme succes som Bayern. Dog går Lampards tropper ind til opgøret med en stor portion selvtillid, eftersom de i weekenden slog Tottenham i det intense London-derby. Det er kun blevet til tre sejre i syv kampe for London-klubben, som for alt i verden gerne vil forblive i top 4. I Champions League-gruppespillet har vinderne fra 2012 ikke imponeret, hverken spillemæssigt eller resultatsmæssigt, hvor det hele skulle afgøres i sidste spillerunde. Her formåede Chelsea med nød og næppe at spille sig videre til knockout-kampene sammen med Valencia, mens Ajax måtte trække sorteper. Morgensdagens kamp bliver svær for Lampards unge drenge, men mon ikke de kan drille det tyske tophold.

Karantæne og skader:

For Chelsea må Kanté, Hudson-Odoi, Pulišić og Van Ginkel se til fra tribunen, mens Loftus-Cheek er tvivlsom.

Bayern Munchen må undvære Martínez, Süle og Perisic. Goretzka er tvivlsom.

Forventede startopstillinger:
Chelsea (3-4-2-1)

Caballero
Azpilicueta, Christensen, Rudiger
James, Jorginho, Kovacic, Alonso
Willian, Mount
Abraham

Bayern Munchen (4-3-3)
Neuer
Kimmich, Alaba, Hernandez Odriozola
Tolisso, Thiago, Davies
Coutinho, Gnabry, Lewandowski

Bud på kampens profil:

Det er svært at pege på andre end Robert Lewandowski. Han scorer mål på samlebånd. Han scorer også i morgen.

Bud på kampens resultat:

1-2 til Bayern Munchen.

Kampen spilles tirsdag d. 25/2 klokken 21:00, og kan følges på TV3 Sport eller Viaplay. Opgøret bliver spillet på Stamford Bridge og franske Clement Turpin er manden med fløjten.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER