Bayern München
S. Gnabry (51), S. Gnabry (54), R. Lewandowski (76)
Torsten Brix

Kassereret Arsenal-spiller sænker Chelsea

Bayern München havde tre gyldne minutter… og fik en lille revanche fra finalen i 2012.
Selvom Bayern München havde hjemmebane og et stort spilovertag, var det Chelsea, der vandt Champions League-finalen i 2012. Tirsdag aften mødtes to de store hold så nok engang i den store turnering, og det blev ganske medlevende. Begge hold havde således store chancer for at score – alene i første halvleg, hvor blandt andet Thomas Müller havde et hovedstød på overliggeren.

I anden halvleg fik Bayern München også tre gyldne minutter, og her lavede Serge Gnabry to mål. Grabny har fået størstedelen af sin fodboldopdragelse i Arsenal, men i sommeren 2016 blev han fundet for let og solgt til Werder Bremen, der et år senere solgte ham til Bayern München, og tirsdag aften var han tilbage i London, hvor han viste stor klasse – ligesom Alponso Davies gjorde med femten minutter igen og flot satte Robert Lewandowski op, så den polske bomber kunne score til 3-0.

For Chelsea spillede Andreas Christensen hele kampen med en maske for at skåne sin brækkede næse, og den danske landsholdsspiller spillede en god kamp, da en kassereret Arsenal-spiller sænkede Chelsea.