Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Daniel Pantic

Liverpool er efter en engelsk teenager, Fabian Ruiz rygtes til både La Liga og Premier League, og Manchester United gør klar med et kæmpe bud på Premier League-profil til sommer.

Article image

Liverpool er efter den 16-årige Birmingham-spiller Jude Bellingham, som vil koste omkring 270 millioner kroner. Bellingham har også været rygtet til Manchester United. (Sun)

Manchester United møder modstand fra Real Madrid i kampen om Napoli-midtbanespilleren Fabian Ruiz, som er vurderet til at koste omkring 700 millioner kroner. (Express)

Leicester vil forbedrede et andet bud på 223 millioner kroner for den 26-årige Celtic-spiller Callum McGregor til sommer. (Sun)

Manchester United er klar med et bud på 450 millioner kroner på den 23-årige Wolves-angriber Diego Jota til sommer. (Express)

Sheffield United vil byde 179 millioner kroner for den engelske Leeds-spiller Kalvin Phillips. (Sun)

Den 23-årige RB Leizpig-angriber Timo Werner, som er rygtet til Liverpool har udtalt, at Jürgen Klopp er verdens bedste træner. (Mail)

Manchester City-fløjspiller Phil Foden siger, at han vil foretrække at blive hos City end at blive sendt på udlån for at sikre mere spilletid. (Manchester Evening News)

Chelsea er interesseret i 27-årige Marco Icardi, som lige nu er på udlån hos Paris Saint-Germain fra Inter. (Sport Witness)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik