Fodbold nyheder

Ligue 1-klub vil have gratis Mertens

Af Stefan Lindahl

AS Monaco vil rigtig gerne have fingrene i den, til sommer, transferfrie Dries Mertens, som Napoli også gerne vil beholde.

Article image
Ritzau-Scanpix

Efter indeværende sæson har den belgiske Napoli-profil Dries Mertens kontraktudløb. Ifølge det italienske medie Corriere dello Sport vil offensiv-esset gerne selv blive i den syditalienske klub, men ikke for enhver pris.

Napolis første udspil til en ny kontrakt er efter sigende blevet skudt ned af belgieren og hans bagland. Der spekuleres dog i, hvorvidt Napoli og klubbens præsident Aurelio De Laurentiis vil give Mertens en højere løn. Belgieren skulle dog være blevet lovet en rolle i klubben, når hans aktive karriere er slut, hvis han takker ja til tilbuddet.

Franske AS Monaco skulle have tilbudt en to-årig aftale med en pæn sign-on-bonus og en meget pæn løn, som efter sigende hiver lidt i belgieren, der for Napoli over en periode på syv år har spillet 308 førsteholdskampe og nettet 120 gange, hvilket gør ham til alletiders næstmest scorende spiller i klubbens historie.

Mere om Dries Mertens

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik