Fodbold nyheder

Barcelona-spiller vil elske at spille sammen med Ronaldo

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Der kommer til at ske meget i sommerens transfervindue hos de forsvarende spanske mestre, og Ivan Rakitic kan være på vej videre.

Article image
Ritzau-Scanpix

Lionel Messi har ikke underskrevet en ny kontrakt med klubben, og han overvejer sin fremtid i spansk fodbold. Dermed kan der ske store ting i Barcelona til sommer, når de vil skille sig af med de aldrende profiler og hente unge kræfter til. Ivan Rakitic var længe rygtet væk i januar, men skiftet til Serie A blev aldrig officielt.

Den kroatiske spiller har været ude og svare på spørgsmål til Marca, om han kunne tænke sig at spille sammen med Cristiano Ronaldo i Juventus.

- Selvfølgelig vil jeg det. Han er en af de bedste spillere i fodboldhistorien, sagde Ivan Rakitic.

Han kan meget vel ende i Juventus, da de tidligere har meldt deres interesse for midtbanespilleren. Det betyder, at kroaten vil blive en af de spillere, som har fået fornøjelse af at spille sammen med både Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Listen er: Fernando Gago, Gabriel Heinze, Gerard Pique, André Gomes, Ángel Di Maria, Carlos Teves, Paulo Dybala, Gonzalo Higuain, Henrik Larsson, Nelson Semedo, Ezequiel Garay og Deco.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Başakşehir - Paris SGChampions League - Dortmund - ZenitChampions League - Juventus - BarcelonaChampions League - Manchester U - RB Leipzig