Fodbold nyheder

Brentford-profil følges af Premier League-klubber

Af David Øhrstrøm

En af Thomas Franks offensive esser kan risikere at være fortid i London-klubben Brenford til sommer efter en fremragende sæson.

Article image

Det går rigtig godt i Brentford, og det går rigtig godt for Saïd Benrahma. Så sent som i weekenden scorede angriberen hattrick i 5-1-sejren over Hull, og han er nu oppe på otte sæsontræffere og fem assists. Det har fået flere klubber fra den bedste engelske række til at spærre øjnene op, hvor særligt Leicester og Newcastle skulle have følehornene ude.

Benrahma har tidligere optrådt for Nice i hjemlandet Frankrig, og han vurderes i øjeblikket til at koste over 300 millioner kroner. Samtidig vurderes angriberen også at være en vigtig brik i Brentfords bestræbelser om oprykning fra The Championship.

Thomas Franks tropper har i øjeblikket gang i en rigtig god sæson, og klubben ligger over halvvejs i sæsonen på en 5.-plads, der giver en plads i play-off til Premier League. Benrahma kan dog blive en del af Premier League uanset hvad, hvis han fortsætter de flotte takter, vil flere klubber sandsynligvis stå i kø i fremtiden.

Mere om Saïd Benrahma

Mere om Brentford

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik