Dortmund - Köln

Tyskland: Bundesligaen
Dortmund R. Guerreiro (1), M. Reus (29), J. Sancho (48), E. Håland (77), E. Håland (87)
Signal-Iduna-ParkFuld tid5-1Tilskuere: 81.365
Köln M. Uth (65)
LineupVideo

Witsel efter Håland-show:
Det er vanvittigt

Af Christian Kern Hansen

Erling Håland forsatte i går sin helt utrolige start i Dortmund, hvor han efter sidste weekends hattrick på 35 minutter, i går bidrog med to mål på 25 minutter. Dortmund-profilen Axel Witsel er voldsomt begejstret for den nye nordmand.

Article image
Ritzau-Scanpix

Erling Håland tog hele fodboldverdenen med storm efter hans fantastiske præstationer for den østrigske topklub RB Salzburg i Champions League. Det samme gjorde den blot 19-årige norske angriber, da han sidste lørdag præsterede et hattrick på bare 35 minutter i sin første kamp for den tyske storklub, da de mødte Augsburg. I går kunne nordmanden så tilføje endnu to mål til hans målkonto i Ruhr-distriktet, da han på 25 minutter leverede to mål i 5-1-sejren over bundholdet FC Köln.

De utrolige præstationer fra nordmandens side er gået verden rundt, og Dortmund-midtbaneprofilen Axel Witsel er også vældig tilfreds med sin nye holdkammerat.

- Det er vanvittigt. At komme ind i den første kamp og score tre mål , det er ikke sket siden Aubameyang. Vi havde brug for en stærkere angriber, og klubben gjorde godt i købet af Håland. Vi er alle glade for at han er her, udtalte den belgiske midtbaneprofil til Bundesliga.com

Erling Håland´s anden mål i gårsdagens nedsabling af FC Köln var især godt, da vinklen for nordmanden var noget nær umulig, men ind kom bolden, og Axel Witsel tog en snak med Håland om målet efter kampen var fløjtet af. Ifølge Bundesliga.com blev følgende sagt mellem de to holdkammerater.

- Jeg spurgte ham hvordan han gjorde, og han fortalte mig bare, `Det ved jeg ikke, jeg havde den rette følelse`. Af hans alder er han virkelig stærk. Han er høj, han er stor, han har en masse kvalitet. Han kan holde på bolden. Af en stor fyr at være, er han ret teknisk, og foran mål er han en dræber. Jeg håber at han fortsætter med at score som hidtil i næste kamp.

Mere om kampen

Mere om holdene

Mere om Erling Håland

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik