Fodbold nyheder

Bild:
Tottenham er klar til at gå på jagt i Bundesligaen

Af Christian Kern Hansen

Det store tyske medie Bild beretter om, at Tottenham har hele fire Bundesliga-angribere i kikkerten.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tottenham-manageren Jose Mourinho har før udtalt, at han hellere vil bruge tid med de nuværende spillere på træningsbanen end at bruge tid på transfermarkedet, som i øjeblikket er inde i sin afsluttende fase. Men. Tottenhams stjerneangriber Harry Kane sidder i øjeblikket ude med en haseskade, og det er på nuværende tidspunkt uklart hvornår den engelske landholdsangriber igen kan være at finde på grønsværen. Dette kunne være en stærk bevæggrund for, at Tottenham kunne føle sig tvunget til at handle i transfervinduet afsluttende fase, og spørger man det store tyske medie,Bild, så er der en lang række angribere der i øjeblikket fylder tankerne hos Tottenham-ledelsen.

Bild skriver nemlig i en artikel, at fire angribere fra hovedsagligt topklubber i den tyske Bundesliga er emner for London-klubben. Der er tale om den store stærke Wolfsburg-angriber Wout Weghorst, målræven i Borussia Dortmund, Paco Alcacer, topangriberen i RB Leipzig, Timo Werner, samt Borussia Dortmund-offensivspilleren Mario Götze.

Det er småt med alternativer for Tottenham, når en angriber-erstatning i truppen skal findes, og det virker derfor ikke helt usansynligt, at Tottenham agerer her til slut.Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik