Fodbold nyheder

Mourinho uforstående over for pludselig pause

Af Christian Kern Hansen

Tottenham-manageren Jose Mourinho er frustreret over, at Tottenham i perioden fra d 2. februar til d 16. februar ikke skal spille nogen kampe. En periode der skulle fungere som forberedelse til vigtige Champions League-kampe mod RB Leipzig.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det er sjældent, at Premier League-mandskaberne kan hvile på laurbærerne henover jule og vinterperioden. Dette er dog situationen for Tottenham, da de ikke skal i aktion i hele to uger fra d 2. februar frem til d 16. februar. Den 16. februar møder Jose Mourinhos tropper Aston Villa på udebane, og denne kamp bliver spillet blot tre dage inden, at Tottenham skal ud i den første ottendedels-finale i Champions League mod det nuværende tyske førerhold RB Leipzig. En planlægning som ikke falder i god jord hos den karismatiske manager.

- Det er hvad det er. Jeg er ikke glad for, at pausen kommer i den forkerte periode, men pausen burde være før Champions League. I perioden før Champions League, har vi ikke pausen. Vi skal spille mod Aston Villa om søndagen før vi skal spille mod Red Bull to dage efter. Vi bekymrer os virkelig ikke om pausen, virkelig ikke, udtalte den portugisiske manager til Goal.com.

Tottenham kæmper i denne sæson med at finde den kontinuerlige form, og selv efter, at Jose Mourinho overtog managersædet i det nordlige London er de svingende præstationer og resultater stadig intakt.


Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik