Fodbold nyheder

Avis:
Liverpool på rov i Real Madrid

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Jürgen Klopp er yderst interesseret i at tilføje spanske Isco til sin spillertrup, men ”Los Blancos” har hævet spanierens prisskilt.

Article image
Ritzau-Scanpix

Fansene på Anfield har meget at juble over for tiden, da deres elskede Liverpool bevæger sig tættere på det engelske mesterskab, og Jürgen Klopps mandskab fik en udebanesejr over Wolves på 2-1 i gårsdagens opgør. Dermed er de skræmmende tæt på at afgøre tingene i toppen af Premier League.

Nu vil den tyske manager gerne tilføje en ny profil til truppen, og spillerne kommer med en del erfaring fra den spanske La Liga. Den 27-årige Isco forbindes med et skifte væk fra Santiago Bernabéu, hvor Zinedine Zidane kun har brugt sin spanske midtbaneprofil i 11 kampe i denne La Liga-sæson.

Ifølge det spanske medie El Desmarque er Jürgen Klopp stor fan af Isco, og han er overbevist om, at han vil kunne hjælpe med at fylde rummene ud på midtbanen. Real Madrid virker ikke parat til at slippe spanieren endnu, og derfor forlanger den spanske hovedstadsklub 523 millioner kroner, hvis han skal skifte i januar.


Mere om Isco

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik