Fodbold nyheder

Utilfreds Arsenal-profil vil tilbage til Madrid

Af Mads Sigh Lund Andersen

Dani Ceballos er ikke tilfreds med, at han ikke får spilletid under Arsenals nye manager, Mikel Arteta.

Article image

I en kamp imod Vitoria i Europa League tilbage i november blev den udlejede Real Madrid-spiller, Dani Ceballos, skadet for Arsenal, hvilket betød, at han ville være ude i to måneder. Ceballos er dog skadefri nu, men Arsenals nye manager, Mikel Arteta, har stadig ikke brugt den udlejede spanier.

Derfor skulle Ceballos, ifølge Sky Sports, være ivrig efter at få annulleret sin lejekontrakt hos Arsenal og komme tilbage til Madrid. Ifølge Sky skulle Ceballos være ivrig efter fast fodbold, da han meget gerne vil komme med på Spaniens EM-mandskab til sommer. Arteta udtalte sig således om situation.

- Dani fik en skade, hvor han var ude i næsten to måneder, og han var nødt til at tage til Madrid under hans rehabilitering. Han kom tilbage, og i de første par uger syntes jeg ikke, at han var på et højt nok niveau fysisk til at starte inde.

- Det er sandt, at jeg har spilere på hans position, der har spillet virkelig godt, og i sidste uge, da jeg følte han var klar til at være med igen, valgte jeg at starte med en anden spiller. Men han har været god i træningen, og jeg er glad for ham, og jeg kender ham rigtigt godt, så der er ikke nogen problemer med det, sagde Arteta, ifølge Sky Sports.

Mere om Dani Ceballos

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Lyon - JuventusChampions League - Real Madrid - Manchester C