Fodbold nyheder

Medier:
Leipzig løber med Olmo

Af Obaida El-Itr

Ifølge flere internationale medier, bliver Dani Olmos næste destination med stor sandsynlighed RB Leipzig.

Article image

Dinamo Zagrebs absolut største stjerne, Dani Olmo, har tiltrukket sig interesse fra mange europæiske klubber. Spilleren har også udtalt, at det er på tide at komme videre og søge nye udfordringer i en bedre liga.

Ifølge kroatiske Sportske Novosti var en række Premier League-klubber interesserede i spanieren – Tottenham, Leicester og Wolverhamtopn iblandt. Mediet beretter endda, at sidstnævnte sendte et bud på 190 millioner kroner afsted mod Kroatien. Olmo gjorde det dog klart for Dinamo Zagrebs ledelse, at han ikke var interesseret i et skifte til England på nuværende tidspunkt.

RB Leipzig og Milan har også vist konkret interesse, og nu peger alt på, at Bundesliga-klubben løber med den offensive spanier. Leipzig fik deres bud på 120 millioner kroner afvist for få dage siden, og nu er tyskerne vendt tilbage med et forbedret på 180 millioner kroner, hvilket den kroatiske mesterklub ifølge Calciomercato er tilfreds med.

Spanske Mundo Deportivo skriver endvidere, at klubben og spilleren er påbegyndt forhandlingerne om de personlige vilkår. 21-årige Olmo har kontraktudløb i juni 2021.

Mere om Daniel Olmo

Mere om Zagreb

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik