Fodbold nyheder

Chelsea-spiller til lægetjek i Italien

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Den offensive back Victor Moses er tæt på at blive genforenet med Antonio Conte i Inter, og den nigerianske spiller er taget til Italien for at gennemføre det famøse lægetjek.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det ligner, at 29-årige Victor Moses slutter sig til Inter, efter Milano-klubben har opfyldt spilleren og Chelseas betingelser mandag aften. Inters direktør, Piero Ausilio bekræftede endda aftalen til Sky Italia, og det skete kort tid efter Frank Lampards pressekonference. Der fortalte han, at Moses vil afslutte sin nuværende lejeaftale med tyrkiske Fenerbahce.

Efter de aftalte vilkår med spilleren mangler han kun at gennemføre lægetjekket, og det skal han bestå tirsdag eftermiddag. Det er normalt kun en formalitet, men Victor Moses har to gange i den seneste tid været ramt af skader, og derfor vil Inter forståeligvis være forsigtige med spilleren.

Antonio Conte havde et godt øje til backen, da han var manager i Chelsea, hvor Victor Moses spillede en afgørende rolle for London-klubben, som vandt det engelske mesterskab. Han passer godt ind i italienerens spillestil med tre centrale forsvarsspillere og to offensive backs.


Mere om Victor Moses

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik