Fodbold nyheder

Alli om Kane:
Folk har en kort hukommelse

Af Daniel Fisker

Dele Alli mener, at Tottenham kan klare sig uden Harry Kane, som er ukampdygtig i øjeblikket.

Article image

Det er umiddelbart gået de færrestes næse forbi, at Harry Kane er skadet i øjeblikket. Tottenham har blandt andet spillet tre Premier League-kampe uden at finde vej til netmaskerne, mens Tottenham-topscoreren har været ukampdygtig.

Selvom det ikke er sket siden november 2013, at Tottenham har spillet tre kampe uden at score, så mener Dele Alli, at Tottenham kan undvære Harry Kane. Den 23-årige midtbanespiller mener, at folk har fortrængt, at Tottenham gik hele vejen til Champions League-finalen, sidste gang Kane var skadet.

- Folk har altid haft en kort hukommelse, udtaler Dele Alli ifølge Telegraph.

- Tænk på da han var skadet sidste gang. Se hvad vi gjorde uden ham. Vi beviste, at det handler om holdet – ikke om én bestemt spiller. Harry er en fantastisk spiller. Alle ville savne ham.

Tottenham spillede lørdag 0-0 mod Watford. Det var første gang i 93 ligakampe, at en Tottenham-kamp endte 0-0. Der var ydermere tale om den næstlængste stime uden et 0-0-resultat i Premier League-historien.

Den længste stime uden 0-0-kampe tilhører Manchester United, som indtil marts 2002 havde spillet 114 ligakampe uden et eneste målløst resultat.

Mere om Tottenham

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - Manchester C