Monaco - Paris SG

Frankrig: Ligue 1
Monaco T. Bakayoko (87)
Stade Louis II.Fuld tid1-4Tilskuere: 12.388
Paris SG K. Mbappé (24), Neymar (Str. 45), P. Sarabia (72), K. Mbappé (90)
Lineup

Drama undgået? Mbappé giver straffe til Neymar

Af Mads Sigh Lund Andersen

Mbappé valgte at lade sin brasilianske holdkammerat tage et straffespark, i en kamp, hvor han selv kunne have scoret et hattrick.

Article image
Ritzau-Scanpix

PSGs angreb har i denne sæson været enormt potent, og det har Kylian Mbappé i den grad spillet en rolle i. Den 21-årige franskmand har scoret 21 mål i 22 kampe. I gårsdagens kamp var Mbappé på pletten igen imod Monaco, men en situation fra kampen har tiltrukket noget opmærksomhed.

Kort før pausen var PSG foran 1-0 imod Monaco på et mål scoret af Mbappé. PSG fik tildelt et straffespark, og Mbappé var hurtigt over bolden, og gjorde sig klar til at sparke. Neymar mente dog, at det var ham der skulle sparke, og Mbappé accepterede Neymars anmodning, og lod brasilianeren sparke.

Heldigvis for PSG udviklede situationen sig ikke til samme slags hovedpine, som opstod sidste år, da Cavani og Neymar ikke kunne blive enige om, hvem der skulle tage et straffespark midt i en kamp. Her tog Dani Alves bolden, og gav den til Neymar, hvilket skabte stort drama i klubben og i medierne. Heldigvis for PSG valgte Mbappé at give Neymar straffesparket, så klubben kunne undgå en gentagelse af Cavani-Neymar-fiaskoen.

Relaterede artikler

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik