Fodbold nyheder

Pepe Reina skifter til Aston Villa

Af Christian Bang Jensen

Aston Villa har skrevet kontrakt med den tidligere Liverpool og spanske landsholdsmålmand Pepe Reina på lån fra AC Milan resten af sæsonen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Skaderne har hobet sig op på målmandspladsen hos Premier League-oprykkerne Aston Villa. Den normale førstemålmand og landsholdskepper, Tom Heaton, er ude resten af sæsonen med en alvorlig knæskade. Også reserven Jed Steer, der var med til at sikre oprykningen, er ude, og det får nu klubben fra Birmingham til at investere i en ny, men rutineret sidste skanse.

37-årige Pepe Reina tiltræder på en lejekontrakt for resten af sæsonen hos ”The Villans.” Målmanden kommer til med masser af rutine og kampe under handskerne. Spanieren nåede ikke mindre end 394 førsteholdskampe for Liverpool i perioden 2005 til 2013, før han skiftede videre til Bayern München og Napoli. Siden 2018 har Pepe Reina, der var med til at vinde VM i 2010, været førstereserve bag Gianluigi Donnarumma i AC Milan.

- Vi har formået at sikre en spiller i Pepe (Reina), der har et væld af Premier League-erfaring, udtalte Villa-chef Dean Smith til de engelske medier ved præsentationen af den nye målmand.

Pepe Reina var i søndags til stede på Villa Park, hvor han kunne se Aston Villas 6-1-nederlag til Manchester City.

Mere om Pepe Reina

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik