Fodbold nyheder

Derfor går det godt i AGF - ifølge David Nielsen

Af Torsten Brix

Træneren taler ud…

Article image

- Jeg tror, at alle spillere og trænere i klubben er klar over, hvad der har bragt os i den gode position, vi ligger i nu. Men det er gået meget stærkt for os. Når vi kan score tre mål på FC Midtjylland på ni minutter, kan tingene begynde at virke nemme for os. Man må ikke glemme al den påpasselighed, der har ligget op til…

Sådan siger David Nielsen til Tipsbladet om tilstanden i AGF. Klubben fra ”Smilets by” indtager tredjepladsen i Superligaen, og træneren har netop underskrevet en kontraktforlængelse – så det hele går godt… hvorfor?

- Vi er simpelthen et bedre hold. Vi har en bedre trænerstab, der har gjort sig erfaringer og har arbejdet sammen i længere tid. Og så har individuelle spillere løftet sig op på et højere niveau. Det er ikke kun én ting, der gør det. Vi har udviklet stilen siden begyndelsen af sæsonen, hvor vi var lidt skæve i forhold til nogle ting, som også havde vist sig i foråret sidste år, hvor vi vandt mange kampe. Vi justerede nogle få ting i vores opstilling, og vi løftede Bundu højere op i banen, samtidig med at Bundu ved, at der skal forsvares, fordi han kommer lige fra at have spillet en halv wingback.

Mere om AGF

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik