Fodbold nyheder

Emery afslører:
Havde tre timers jobinterview med Premier League-klub

Af Christian Bang Jensen

Den tidligere Arsenal-manager Unai Emery har afsløret, at han talte med Everton i over tre timer, inden klubben besluttede at ansætte Carlo Ancelotti.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manden med træner-leen havde travlt i Premier League i november og december. Først røg Mauricio Pochettino i Tottenham og siden måtte Unai Emery, Quique Flores og Marco Silva alle forlade deres respektive Premier League-manager poster.

Spanske Unai Emery nåede 18 måneder i sædet på ”Emirates” inden han måtte forlade bygningen efter Arsenals dårligste sæsonstart i 27 år. En uge senere var det så portugisiske Marco Silva, der var fortid i Everton, og det gav Unai Emery mulighed for at komme hurtigt tilbage i et Premier League-job. Men spanieren kom som bekendt ikke til Merseyside-klubben, der i stedet valgte italienske Carlo Ancelotti som ny manager.

Men nu afslører den 48-årige spanske træner med fortid i Valencia, Sevilla og Paris Saint-Germain, at han var i spil til stillingen hos Everton.

- Everton var interesseret i mig, og jeg tænkte over det. Jeg sagde ikke nej, vi havde også en tre timers samtale. De kunne allerede lide mig, da jeg tog til Paris Saint-Germain, fortalte Unai Emery til den spanske radiostation Cadena Ser.

I dag sidder den tidligere Arsenal-manager i Spanien og tager sig en tænkepause, inden han vælger sit næste job.

- Jeg vil have, at dette skal være en pause til eftertanke. Min første tanke er at blive i Madrid og derefter tage til Valencia og London. Jeg vil også gerne besøge mine slægtninge i San Sebastian. Jeg har flere hold, der er interesseret i mig, men jeg har ikke modtaget tilbud om at vende tilbage som træner. Jeg ville meget gerne vende tilbage til et arbejde i Spanien, men jeg udelukker ikke noget, fortalte Unai Emery til Cadena Ser.

Mere om Everton

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik