Fodbold nyheder

Conte tager ”æslet” Lukaku i forsvar

Af Daniel Fisker

Inter-træneren Antonio Conte har taget Romelu Lukaku, som bliver kaldt et æsel i Italien, i forsvar.

Article image

Romelu Lukaku skiftede fra Manchester United til Inter i sommerens transfervindue. Den belgiske angriber, som blev købt for 660 millioner kroner, har siden scoret 14 mål i 18 Serie A-kampe.

To af disse mål blev scoret, da Inter tirsdag aften slog Napoli 3-1 og dermed erobrede førstepladsen i Serie A. Antonio Conte mindede i den forbindelse om, at den belgiske angriber er blevet uretfærdigt kritiseret, siden han gjorde sit indtog i Milano.

- Jeg hørte folk sige, at Lukaku var et æsel… Jeg hørte alle mulige ting – selv for ganske nylig! Det er nemt, at have høje tanker om Lukaku nu, men hvis vi bare ser et par uger tilbage…

- Jeg har altid sagt, at Lukaku var en usleben diamant, der skulle arbejdes på. Det er det samme med Lautaro Martinez. Gutterne er 26 og 22 år gamle, de er stadigvæk unge.

- Jeg var meget interesseret i Romelu, da jeg var i Chelsea – selv tilbage i Juventus. Jeg var interesseret i ham, og nu kan jeg komme i gang med at slibe diamanten.

Romelu Lukaku har foruden de 14 mål i 18 Serie A-kampe også scoret to mål i fem Champions League-kampe for Inter, som måtte tage til takke med tredjepladsen i Gruppe F, hvorfor italienerne skal møde Ludogorets i sekstendedelsfinalerne i Europa League.

Mere om Romelu Lukaku

Mere om Inter

Optakt

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik