Fodbold nyheder

Raiola:
Pogba skal spille for en titelvindende klub

Af Obaida El-Itr

Pogbas agent, Mino Raiola, siger, at han godt kan se sin franske klient fortsætte i United, hvis de bliver en titelvindende klub.

Article image

Det er blevet bekræftet af Paul Pogba og hans klient Mino Raiola, at franskmanden forsøgte at komme videre i sommer, da han ønskede en ny udfordring. Den 26-årige midtbanemand blev dog i Manchester United, og der har igen været rygter om, at spilleren er på vej væk efter nytår.

Ole Gunnar Solskjær har afvist, at Pogba forlader klubben i januar, og nu siger Mino Raiola i et interview med Sky Sports, at franskmanden forbliver i United – i hvert fald indtil den kommende sommer.

- Den eneste, der taler for Manchester United og Paul, er Ole. Jeg siger det samme som ham; han skifter ikke, siger agenten til Sky Sports.

- Paul er topprofessionel, og jeg tror, hans hjerte er det rigtige sted.

Adspurgt om han kan se, Pogba blive i klubben på længere sigt, svarer den italienske superagent:

- Ja, det kan jeg, men i en klub, som jeg håber, kæmper for ligaen og Champions League. Så længe Paul er i Manchester United, ønsker han at vinde titler. Det er den slags spiller, han er.

Den franske landsholdsspiller har vundet to titler med Manchester United. Europa League og EFL Cuppen, som i dag hedder Carabao Cup.

Mere om Paul Pogba

Mere om Manchester U

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik