Fodbold nyheder

Officielt:
Liverpool kalder lejesvend hjem fra Tyskland

Af Christian Kern Hansen

Liverpool har hentet Stuttgart-lejesvenden Nathaniel Phillips hjem fra 2.Bundesligaen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Liverpool har på deres officielle hjemmeside bekræftet, at man har hentet Stuttgart-lejesvenden Nathaniel Phillips hjem fra det sydtyske. Den 22-årige forsvarsspiller har spillet et ganske udemærket efterår med Stuttgart, der i øjeblikket kæmper med om de øverste placeringer i 2.Bundesligaen. Phillips der i sommers blev udlejet fra Liverpool, har i denne sæson spillet halvdelen af Stuttgart´s kampe i det næstfineste tyske selskab, og præstationerne har da også været ganske habile fra englænderens side.

Liverpool døjer i øjeblikket med skader i forsvaret, da den kroatiske midtstopper Dejan Lovren, samt den tyske midtstopper Joel Matip begge sidder ude med skader. Dette medvirker til, at Liverpool-forsvaret er en smule udfordret på bredden hvis flere skader skulle opstå, og det kunne derfor tænkes, at det var bevæggrunden for at hente en ekstra forsvarsspiller hjem.

Liverpool meddeler på deres hjemmeside, at Nathaniel Phillips kommer tilbage til Merseyside-klubben i starten af janaur-måned, og at han vil være til rådighed for første gang, når Liverpool d. 5 januar spiller mod bysbørnene fra Everton på hjemmebane i 3.runde af den engelske FA Cup.

Nathaniel Phillips har endnu ikke spillet en førsteholdskamp for Liverpool.
Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik