Wolverhampton - Tottenham

England: Premier League
Wolverhampton A. Traoré (67)
Molineux StadiumFuld tid1-2Tilskuere: 31.674
Tottenham L. Moura (8), J. Vertonghen (90)
Lineup

Mourinho:
De kan lugte Champions League

Af Christian Bang Jensen

Tottenham-manager, Jose Mourinho, roser Wolverhampton efter dagens opgør og mener, at ”ulvene” kan komme med i top-4 og Champions League.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tottenham skulle her til eftermiddag bruge alle 92 minutter på at nedbryde Wolverhampton, men til sidst sikrede Jan Vertonghen en udesejr på 2-1 på Molineux Stadium. Efter kampen havde Tottenham-manager, Jose Mourinho, kun ros tilovers for Wolverhampton, og portugiseren er overbevist om, at de er en seriøs udfordre til de Champions League-givende pladser i Premier League.

- Det er udfordringen for Nuno (Espirito Santo) men de er deroppe sammen med os Chelsea, Manchester United, Arsenal. Vi kæmper alle om top seks, og jeg mener, at Wolverhampton kan lugte en top-fire i år, udtalte Jose Mourinho til den engelske presse efter eftermiddagens kamp på Molineux Stadium.

Tottenham vandt kampen 2-1 på mål af Lucas Moura og Jan Vertonghen. De ligger nu på femtepladsen i Premier League med 26 point. Wolverhampton ligger efter dagens nederlag på ottendepladsen med 24 point. Chelsea ligger på den Champions League-givende fjerdeplads med 29 point. Nederlaget til ”Spurs” var Wolverhamptons første nederlag siden 30. oktober.

Relaterede artikler

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik