Fodbold nyheder

Kane til FC Barcelona?

Af Christian Kern Hansen

Det spanske medie El Desmarque mener, at Valverde ønsker den engelske angriber til Catalonien

Article image
Ritzau-Scanpix

Harry Kane har i denne sæson haft problemer med at finde vej til netmaskerne, og der har da heller ikke været gode betingelser at arbejde under i Tottenham, der for et par uger siden måtte fyre den argentinske manager, Mauricio Pochettino. Efter Mourinhos ankomst i nordlondon har den engelske landsholdspiller for alvor genfundet den gamle målform, og englænderen har scoret fem mål i de seneste fem kampe, hvor den portugisiske manager har været i spidsen for Tottenham.

Ifølge det spanske medie El Desmarque er FC Barcelona-træneren Ernesto Valverde interesseret i at hente den engelske skarpretter. Den spanske træner skulle være meget begejstret for angriberens evne til at sparke med begge ben , og han mener ifølge rygtet, at det kan bidrage positivt til FC Barcelona-angrebet.

Harry Kane fik sit gennembrud i Tottenham i 14/15-sæsonen, hvor han scorede 21 Premier League-mål i 34 kampe for Tottenham. Siden da har den 26-årige angriber været fuldstændig ustyrlig, og er noteret for hele 179 mål i 273 kampe for sidste års Champions League-finalist.
Mere om Harry Kane

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik