Fodbold nyheder

28 dage senere:
Fyret træner genansat

Af Christian Bang Jensen

Mario Balotelli og resten af Serie A-klubben Brescia har fået ny træner, kun 28 dage efter Fabio Grosso blev ansat. Og efterfølgeren bliver Eugenio Corini, manden som selv blev afløst af Fabio Grosso.

Article image
Ritzau-Scanpix

Fabio Grosso er fortid i trænersædet hos Serie A-klubben Brescia efter en forfærdelig måned. 28 dage, tre kampe og en målscore på 0-10. Det er de kolde fakta, som Brescias nu tidligere træner, Fabio Grosso, står tilbage med, efter han i morges fik fyresedlen fra Serie A-bundklubben.

Den italienske klub, som blandt andre har Mario Balotelli i truppen, har dog allerede fået ansat en ny træner, og her er valget noget overraskende faldet på en gammel kending. Serie A-klubben har nemlig foretaget en forbløffende U-vending ved at genansætte Eugenio Corini.

Eugenio Corini blev selv fyret i klubben for 28 dage siden, hvor han blev erstattet af VM-helten fra 2006, Fabio Grosso. Men nu er den italienske træner Corini altså tilbage i den norditalienske klub. Her bliver han mødt med en stor udfordring. Brescia skaber bunden i Serie A og har fem point op til redningen. Men det er ikke en opgave som Eugenio Corini er fremmed overfor, da han selv afleverede Brescia i bunden af Italiens bedste fodboldrække.

Mere om Brescia

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik