Fodbold nyheder

28 dage senere:
Fyret træner genansat

Af Christian Bang Jensen

Mario Balotelli og resten af Serie A-klubben Brescia har fået ny træner, kun 28 dage efter Fabio Grosso blev ansat. Og efterfølgeren bliver Eugenio Corini, manden som selv blev afløst af Fabio Grosso.

Article image

Fabio Grosso er fortid i trænersædet hos Serie A-klubben Brescia efter en forfærdelig måned. 28 dage, tre kampe og en målscore på 0-10. Det er de kolde fakta, som Brescias nu tidligere træner, Fabio Grosso, står tilbage med, efter han i morges fik fyresedlen fra Serie A-bundklubben.

Den italienske klub, som blandt andre har Mario Balotelli i truppen, har dog allerede fået ansat en ny træner, og her er valget noget overraskende faldet på en gammel kending. Serie A-klubben har nemlig foretaget en forbløffende U-vending ved at genansætte Eugenio Corini.

Eugenio Corini blev selv fyret i klubben for 28 dage siden, hvor han blev erstattet af VM-helten fra 2006, Fabio Grosso. Men nu er den italienske træner Corini altså tilbage i den norditalienske klub. Her bliver han mødt med en stor udfordring. Brescia skaber bunden i Serie A og har fem point op til redningen. Men det er ikke en opgave som Eugenio Corini er fremmed overfor, da han selv afleverede Brescia i bunden af Italiens bedste fodboldrække.

Mere om Brescia

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik