Fodbold nyheder

9 Arsenal-anførere på 18 måneder

Af Torsten Brix

Hvem brugte Unai Emery?

Article image
Ritzau-Scanpix

… så er det slet ikke urealistisk, at rekorden for færreste antal af tilskuere på Emirates fra en kamp imod BATE på 25.909 tilskuere blev slået. Altså at Arsenal-fansene simpelthen blev væk, selvom de havde billetter til kampen. De kunne ellers se den tidligere anfører Granit Xhaka være tilbage i startopstillingen efter hans ”Fuck off” imod Arsenal-fansene, da han blev udskiftet imod Crystal Palace for en måneds tid siden. Hele misæren omkring anfører-erhvervet i Arsenal giver et krystalklart bevis på et af Emerys mange problemer i Arsenal. For hvem er egentlig styrmanden på holdet og bindeledet til manageren?
Det var i hvert fald ikke Xhaka, som af mange ikke spås den store fremtid i klubben.

Sådan skrev Indkast.dk tidligere på ugen i Lederen - From Gooner to Goner..., men hvem der egentlig som Emery har vist den stolte engelske tradition med at føre an i de 18 måneder, han var i klubben?


24 kampe:
Koscielny

15 kampe:
Zhaka

12 kampe:
Cech

9 kampe:
Özil

5 kampe:
Monreal
Ramsey

4 kampe:
Aubameyang

3 kampe:
Bellerin

1 kamp:
Holding


Måske har problemerne med en styrmand på holdet også gjort, at Arsenal ikke har kunne lave mål på udebane. Inden kampen imod Norwich havde Arsenal ikke scoret på fremmed græs i 212 minutter og i den periode blot haft fem afslutninger indenfor modstandernes målramme. Kun Norwich og Watford har lavet færre mål på udebane end Arsenal.

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik