Fodbold nyheder

Aubameyang på vej mod noget endnu større?

Af Christian Kern Hansen

Det engelske medie The Express mener at kunne berette, at både FC Barcelona og Real Madrid er interesseret i Arsenal-angriberen, Pierre-Emerick Aubameyang.

Article image
Ritzau-Scanpix

Pierre-Emerick Aubameyang har stort set altid været garant for mål. Gaboneseren kom til Arsenal i januar 2018, efter at han var kommet i problemer i hans daværende tyske klub, Borussia Dortmund. Angriberen var dengang meget oplagt på at komme til en større klub og en større liga, og det gjorde han så efter gentagende ønsker om et sådant skifte. Gaboneseren lavede mål på samlebånd i Borussia Dortmund, og det samme kan man nærmest også sige om ham i Arsenal, hvor den lynhurtige angriber er noteret for 50 mål i 80 kampe for Arsenal.

Nu skulle angriberen tilsyneladende vække interesse fra klubber på en endnu højere hylde. I følge det engelske medie, The Express, er gaboneseren et varmt emne hos de to spanske mastodonter, FC Barcelona og Real Madrid. Det engelske medie mener, at den 30-årige angriber stadig har drømmen om og troen på at vinde Champions League, og dette mener han angiveligt ikke er muligt med Arsenal som arbejdsgiver.Mere om Pierre-Emerick Aubameyang

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik