Fodbold nyheder

Kæmpe talent vil væk fra Tyskland - United først i rækken

Af Mads Sigh Lund Andersen

Manchester United har stor tiltro til, at de kan få Jadon Sanchos underskrift.

Article image

Jadon Sancho er ikke tilfreds med tilværelsen i Dortmund efter en periode, hvor han har følt sig dårligt behandlet, og dette har startet rygter om, hvem der bliver hans fremtidige klub. Den 19-årige englænder har været i Dortmund siden de købte ham i august 2017 fra Manchester City for cirka 60 millioner kroner. Sancho har, i skrivende stund, spillet 72 kampe for Dortmund, lavet 19 mål og assisteret 32.

Ifølge en rapport fra The Telegraph skulle Manchester United være i førersædet i forhold til at skrive under med det 19-årige enorme talent. Prisen skulle lyde på cirka 875 millioner kroner, så det er altså en god profit, som Dortmund får lavet, hvis Sancho bliver solgt til denne pris. Liverpool skulle også være meget interesserede i Sancho, men det er altså ”de røde djævle”, der står til at få fingrene i Sancho i øjeblikket.

United kunne også godt bruge forstærkninger, da de har spillet under forventning i den nuværende sæson, og befinder sig på en 9. plads i Premier League. Samtidig mistede de både Alexis Sanchez og Romelu Lukaku til Inter i sommerens transfervindue, så de kunne godt bruge en ny offensivspiller.

Mere om Jadon Sancho

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik