Fodbold nyheder

Mourinhos store Tottenham-drøm

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Den nye manager i London-klubben drømmer om pokalen med de store ører, som han tidligere har vundet to gange.

Article image
Ritzau-Scanpix

Nu er det igen blevet tid for José Mourinho til at stå på sidelinjen, når Champions League-hymnen vælter ud af højtaleranlægget på stadion, og det sker, når hans hold tager imod Olympiakos på New White Hart Lane tirsdag aften.

Det sidste europæiske trofæ hev den portugisiske manager hjem, da Manchester United gik hele vejen i Europa League, men det er den store turnering, som driver ham fremad.

Den 56-årige manager sagde på et pressemøde forud for tirsdagens kamp, at han har en ydmyg tilgang til spillet, men han slog samtidig fast, at han aldrig har tabt en Champions League-finale.

- Jeg elsker konkurrencen lige så meget som alle andre i fodbold. Det er noget, som alle drømmer om. Alle vil vinde Champions League. Ikke alle har privilegiet at være en Champions League-vinder, hvilket jeg var god nok til at gøre to gange, sagde José Mourinho.

- Vil jeg vinde for tredje gang? Selvfølgelig vil jeg elske at gøre det, men jeg kender godt til de store udfordringer, som turneringer bringer. Med det her hold vil jeg aldrig være bange for nogen Champions League-kampe, og det ved spillerne også godt. Vi vil ikke være bange for nogen.

Mourinhos første Champions League-titel tog han med Porto, og det andet fik han med Inter.

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik