Fodbold nyheder

Premier League ser frem mod ændringer i VAR

Af Mads Sigh Lund Andersen

VAR har været en af de helt store talepunkter på det seneste.

Article image
Ritzau-Scanpix

Sidst vi så en kontrovers omkring VAR, var under Liverpools 3-1-sejr over Manchester City, der følte sig snydt i flere situationer. Dette har også ledt til en officiel klage over dommeren i kampen, Michael Oliver. De mange klager og kontroverser omkring VAR i denne sæson, har fyldt meget i diskussionen omkring Premier League, og derfor blev der i dag, torsdag, holdt et møde omkring fremtidig brug af VAR i Premier League.

Her blev man enige om nogle forskellige ting. For eksempel skal der være mere information omkring, hvad VAR tjekker for personerne på stadion. Her vil der nu for eksempel stå: ”Tjekker for straffespark – mulig hånd på bolden” i stedet for: ”Tjekker for straffespark”, som der gjorde tidligere. Aston Villa direktør, Christian Purslow, som deltog i mødet, mener, at vi kan forvente forbedringer.

- Jeg forventer at se reelle forbedringer i hastigheden af kendelserne, mere konsistens i kendelser og, vigtigere end noget andet for folk på stadion, meget bedre kommunikation af, hvad der foregår – både før, under og efter en kendelse. Jeg tror, at situation vil være meget bedre om et par måneder, hvis vi får de tre ingredienser, sagde Purslow ifølge Sky Sports

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik