Fodbold nyheder

Søndagens internationale rygter

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Messi kræver store ting af Barcelona, UEFA har spændende planer for Champions League-finalen i 2024 og Juventus vil have fat i deres gamle midtbanespiller. Læs søndagens internationale rygter her.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ajax-målmanden Andre Onana er en eftertragtet herre, og United går ind i kampen for at hente målmanden for cirka 450 millioner, selvom klubben næsten lige har underskrevet en ny kontrakt med David De Gea. (Daily Mirror)

Bayern München har et godt øje til Bernd Leno, som skal kunne gå ind og erstatte Manuel Neuer i buret, og det bliver spændene at se, om ”The Gunners” kan holde på deres målmand. (The Sun)

PSG har lavet udkastet til kontraktforlængelsen af den 20-årige Kylian Mbappé, men de har stadig ikke præsenteret deres stjerne for den. (MARCA)

Juventus har tilbudt både Mario Mandzukic, Emre Can, Daniele Rugani og Blaise Matuidi til Manchester United for at få fingrene i deres gamle midtbanemand Paul Pogba.(Tuttosport)

UEFA pønser på at rykke Champions League-finalen i 2024 til USA, hvor det ligner, at New York er favoritter til at holde begivenhederne. Det vil være første gang, at turneringen bliver spillet udenfor Europa. (Morning Consult)

Inter er fristet til at hente Napoli-angriberen Dries Mertens til januar, selvom belgierens kontrakt udløber til juni. (Gazzetta)

Messi har bedt klubben om at hente tre spillere i januar, som han mener vil forstærke Barcelona. Neymar fra PSG, Joshua Kimmich fra Bayern München og Milan Skriniar fra Inter. (Diario Gol)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik