Fodbold nyheder

Rodgers:
Jeg er allerede i en topklub

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Leicester-manageren har været ude og svare tilbage på rygterne, som sætter ham i forbindelse med et job i en af Premier Leagues topklubber.

Article image
Ritzau-Scanpix

Brendan Rodgers forsøger at nedtone de spekulationer om, at han gerne vil til en af topklubberne i England, fordi han er, ifølge sig selv, allerede i en topklub. I øjeblikket er han kraftig forbundet med Arsenal og Tottenham, hvis en af klubberne fyrer deres manager i den kommende tid.

Den 46-årige manager finder det meget naturligt med de cirkulerende rygter, da han og holdet imponerer i ligaen, men han siger i et interview med SKY SPORTS, at han ikke er interesseret i de mulige stillinger.

- Folk forbinder mig for tiden med flere tophold, men jeg er allerede i en topklub. Det er en fantastisk klub og et fantastisk job for mig. Jeg elsker virkelig hvert minut i klubben, fortalte Rodgers og fortsatte.

- Alle de rygter og spekulationer er en del af spillet, om du kan lide det eller ej. Når du er manager, vil du altid have empati for de andre managere. Du skal forstå det pres, du skal forstå klimaet, som du arbejder i.

Mere om Leicester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik