Danmark: Superligaen
FT
2 - 1
(1 - 0)
Randers
Lyngby
A. Kamara (28), M. Kallesøe (51)
E. Simonsen (71)
StillingReferat
Christian Kern Hansen

Randers FC trak det længste strå

Førte halvleg var bestemt ikke prangende, men anden halvleg forløb en del mere underholdende
Randers FC tog i dagens tidlige Superliga-kamp imod Lyngby BK, der blot var et point efter kronjyderne i tabellen. Begge hold kunne for en stund spille sig ind i top-seks med en sejr, og der var derfor vitale point på spil i det kronjyske.

Første halvleg forløb ganske chancefattigt, og der var få kampbegivenheder at observere i kampens første 45 minutter. Efter et par minutter havde Randers-angriberen Emil Riis en udemærket skudmulighed, men angriberen formåede ikke at holde bolden tilpas nok nede. Vi skulle helt frem til det 28.minut før der for alvor skete noget. Marvin Egho sendte med sit noget udfordret højreben et indlæg ind mod Alhaji Kamara, og det afrettede indlæg endte lige i hovedet på angriberen fra Siera Leone. Kamara´s hovedstød blev rettet af, af Lyngby-stopperen Kevin Tshiembe, og Lyngby-stopperen blev altså også noteret for et selvmål. 1-0 til Randers FC efter næsten en halv times spil.

Herefter steg kampens tempo en lille smule, men de store chancer kom aldrig hverken for Lyngby eller Randers FC´s vedkommende.

Fra anden halvlegs start kom der væsentlig mere tempo ind i spillet, og efter 50 minutter var Emil Riis meget tæt på at bringe hjemmeholdet i front, men han måtte se bolden gå i sidenettet. Blot 20 sekunder senere fik Randers dog hul på bylden, da en opspilsfejl i Lyngbys bagerste blev udnyttet af Randers FC. Mikkel Kallesøe blev spillet fri og sparkede sikkert bolden i nettet. 2-0 til Randers FC, og det syntes nu meget svært for sjællanderne at komme tilbage i dette opgør.

Randers FC var klart det bedste hold i anden halvleg, og i de første 20 minutter af anden halvleg var man nærmest Lyngby BK overlegne.

Efter 71 minutter kom der dog spænding ind i kampen, da unge Emilio Simonsen flot sparkede bolden ind til stillingen 2-1. Nu begyndte Lyngby BK for alvor at tro på point i Kronjylland, og kampen begyndte mere og mere at bølge frem og tilbage. I kampens slutminutter var der chancer i begge ender, og specielt Randers FC´s Mikkel Kallesøe havde flere store chancer for at afgøre kampen, men Randers-spilleren formåede aldrig at pointere kampens vinder.

André Riel var tæt på at sende et enkelt point hjem til Lyngby, men måtte se stolpen agere redningsmand for hjemmeholdet. Randers vandt dermed kampen med cifrene 2-1. Randers FC er dermed placeret på Superligaens femteplads, mens Lyngby BK efter dagens nederlag ligger på ligaens niendeplads.

Randers FC - Lyngby BK: 2-1 (1-0)
1-0: Kevin Tschiembe (selvmål): (28)
2-0: Mikkel Kallesøe: (51)
2-1: Emilio Simonsen: (71)