Fodbold nyheder

Drømte om Manchester United

Af Torsten Brix

Anders Lindegaard er på jagt – efter spilletid…

Article image

- Det har været vildt fedt at være tilbage. Vi skal jo fanme tilbage til det halve år i Preston i foråret 2016 for at finde den sidste tid, hvor jeg reelt har spillet fast fodbold. Men det har også sat nogle tanker i gang…

Sådan siger Anders Lindegaard til Tipsbladet. Målmanden er havnet i Helsingborg efter han har haft dårligere ophold hos WBA og Burnley siden han forlod Manchester United i 2015, hvilket Lindegaard har følgende forklaring på:

- Jeg er med på, at der er mange, der har en holdning til mig og mit karriereforløb, og jeg har fuld forståelse for, at nogen vil sige, at jeg har spildt mit talent, eller at jeg har jagtet pengene. Den holdning kan jeg godt forstå, når folk sidder udefra og kigger ind på det, og man kan også godt argumentere for, at det er sandt. Man kommer jo aldrig uden om, at det at spille fodbold også handler om at tjene penge. Det gør det meste arbejde i en eller anden grad. Det har også været vigtigt for mig, lige som det er for alle andre fodboldspillere i dag. Hvis de siger noget andet til dig, så lyver de.

- Men jeg vil til hver en tid sige, at jeg har jagtet mine drømme. Jeg drømte jo om at spille i Manchester United, fra jeg var en lille knægt, og den drøm holdt jeg fast i i rigtig lang tid. Og jeg kunne have holdt fast i den endnu længere, hvis jeg ville. Jeg kunne godt være blevet i United, men traf så en beslutning om, at jeg ville prøve noget andet. Det fungerede så bare ikke.

Mere om Anders Lindegaard

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik