Chelsea - Manchester U

England: Carabao Cup
Chelsea M. Batshuayi (61)
Stamford BridgeFuld tid1-2
Manchester U M. Rashford (Str. 25), M. Rashford (73)
LineupReferatVideo

Rashford-perle afgjorde tingene på "Broen"

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Chelsea bød Manchester United op til dans på Stamford Bridge, men det blev til en tango, som de helst vil glemme.

Manchester United, Marcus Rashford
Manchester United, Marcus RashfordRitzau-Scanpix

Frank Lampard havde givet chancen fra start til tre unge akademi-spillere og til argentinske Caballero i målet, men det betød ikke, at de defensive problemer var ovre. Det blev Manchester United, som satte sig på kampens begyndelse. Scott McTominay var tæt på efter et kvarters spil, hvor han bankede bolden afsted fra distancen, men den røg lige akkurat forbi højre målstolpe.

Gæsterne fra Manchester fortsatte med at bide sig til, og Marcos Alonso fra Chelsea hjalp dem, da han forærede et straffespark i det 24. minut, som Marcus Rashford kunne tage sig af. Han bevarede det kolde hoved og sendte de røde djævle foran på Stamford Bridge.

I anden halvleg blev det Chelsea, som startede bedst. Både Callum Hudson-Odoi og Marcos Alonso havde muligheder fra halvlegens begyndelse, men der skulle gå 61. minutter, før Chelsea kom tilbage i opgøret. Det blev den belgiske angriber, Michy Batshuayi, der modtog en bold på midten af banen, og han kæmpede for at holde modstanderne på afstand. Han trykkede af ude foran feltet og sendte en hård bold ud mod venstre målstolpe.

Marcus Rashford var ikke færdig med at lege dødboldsspecialist. Han tog sig af et frispark, som han på smukkeste vis sendte ind i Chelsea-målet.
Chelsea foretog sig offensive indskiftninger for at sikre sig det udlignende mål, men både indskiftet Pedro, Tammy Abraham og Mason Mount kunne intet stille op.


Chelsea – Manchester Unitet: 1-2 (0-1)
0-1 Marcus Rashford (24)
1-1 Michy Batshuayi (61)
1-2 Marcus Rashford (73)

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto