Fodbold nyheder

Barcelona og Real Madrid nægter La Liga forslag

Af Mads Sigh Lund Andersen

Den politiske situation i Spanien har fået La Liga til at foreslå en ændring af stadion til El Clasico

Article image
Ritzau-Scanpix

Når Barcelona og Real Madrid tørner sammen i sæsonens første El Clasico den 26. oktober, bliver det måske ikke på Camp Neu, som ellers var planen. Denne foreslåede ændring kommer på baggrund af domme til adskillige Catalonske politikere, som har startet store protester i Catalonien. La Liga har anmodet det spanske fodboldforbund om at ændre stadion, så kampen i stedet skulle spilles på Santiago Bernabeu.

Både Real Madrid og Barcelona er dog begge ikke tilfredse med denne løsning. Barcelona mener, at kampen skal spilles på Camp Neu, hvor Real Madrid mener, at en ændring af kampens lokation ikke vil løse de sikkerhedsproblemer, der er omkring kampen, og de vil derfor hellere udsætte kampen til en senere dato. Begge klubber har indtil mandag til at overbevise fodboldforbundet om ikke at flytte kampen til Bernabeu.

Barcelona og Real Madrid har dog ikke nogen magt i denne situation, og en flytning til Bernabeu kan godt blive en realitet, hvis det spanske fodboldforbund vurderer, at det er den bedste løsning på problemet. Her vil klubberne være nødt til at acceptere fodboldforbundets beslutning og afvikle kampen på trods af deres klager.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik